Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Παν/μίου Πατρών  διοργανώνει ημερίδα με τίτλο ‘Καινοτομία στην Εκπαίδευση’ στις 6 Οκτωβρίου 2018  και ώρα έναρξης 11:00 π.μ. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Κεντρικού Κτηρίου του Παν/μίου Πατρών, Γεωργίου Σεφέρη 2 στο Αγρίνιο.

Η Καινοτομία στην Εκπαίδευση εστιάζεται σε ενέργειες που εμπεριέχουν και προωθούν νέες αντιλήψεις, συνήθως σε τέσσερις διαστάσεις: Στην αλλαγή αρχών και πεποιθήσεων, στην εφαρμογή νέων διδακτικών προσεγγίσεων, στη χρήση νέων διδακτικών μέσων και στην ανάπτυξη μαθησιακών δεξιοτήτων που δεν συνδέονται απαραίτητα με κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο. Σκοπός της ημερίδας είναι να δώσει σε εκπαιδευτικούς  και πανεπιστημιακούς την ευκαιρία να παρουσιάσουν εισηγήσεις καινοτομίας και να μοιραστούν την εμπειρία και τις στρατηγικές που ακολούθησαν στην οργάνωση της διδασκαλίας τους τόσο στο σχολείο όσο και στο πανεπιστήμιο.

Η ημερίδα απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διευθυντές σχολείων, σχολικούς συμβούλους, πανεπιστημιακούς, ερευνητές της εκπαίδευσης, μαθητές, φοιτητές και γονείς.

Το πρόγραμμα της ημερίδας βρίσκεται στο ακόλουθο link.